Een weekendje weg in Zeeland in een B&B

Heb je plannen voor een weekendje weg naar Zeeland, maar ben je nog op zoek naar een B&B? Dan ben je bij In De Drie Koningen aan het juiste adres. Je vindt ons op de Markt in de oude VOC-handelsstad en tevens hoofdstad van Zeeland: Middelburg. Wij zijn centraal gelegen midden in het bruisende hart van historisch Middelburg, op steenworp afstand van het indrukwekkende, in laatgotische stijl gebouwde, stadhuis. In de directe omgeving van onze bed and breakfast vind je vele restaurants en talrijke gezellige terrasjes om je weekendje weg in Zeeland compleet te maken.

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Een weekendje weg in Zeeland in een B&B voor extra luxe

Bij In De Drie Koningen, onze B&B, zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens jouw weekendje weg in Zeeland. Je overnacht in onze nieuwste luxe kamer ‘De Gouden Parel’, onze nostalgische ‘That Seventies room’ of de sfeervolle ‘Stadsloft; alle met uitzicht op het plein en het stadhuis. Onze nieuwste kamer is er zelfs recht tegenover gelegen, dus vanuit het gezellige zitje heb je het mooiste uitzicht van Middelburg. In de van alle gemakken voorziene luxe kamers waan jij je even terug in de tijd. De met zorg uitgekozen slaapmeubels zorgen ongetwijfeld voor een goede nachtrust. In de ochtend staat een uitgebreid ontbijt op je te wachten, zodat je genoeg energie hebt om de dag te beginnen. Tijdens een weekendje weg in Zeeland in onze bed and breakfast zal het je aan niets ontbreken.

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Zeeland, provincie met vele mogelijkheden voor een weekendje weg in een bed and breakfast

Geniet volop van jouw weekendje weg in Zeeland in onze prachtige B&B. In Middelburg en omgeving vindt iedereen genoeg mogelijkheden om zicht te ontspannen. Brede stranden voor romantische wandelingen, krekengebieden voor natuurliefhebbers, het is er allemaal. Liefhebbers van historie komen aan hun trekken in de VOC-handelsstad Middelburg, met meer dan 1100 monumenten. Ook liefhebbers van de gastronomie komen in het historisch centrum van Middelburg niets tekort: nog een reden voor een weekendje weg in Zeeland in een bed & breakfast!

Neem gerust contact met ons op

Jouw weekendje weg in Zeeland in onze prachtige B&B boek je eenvoudig online. Je mag ons natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen op het telefoonnummer 06-15950155. Wij bekijken dan welke mogelijkheden er zijn op het moment dat je bij ons wilt komen overnachten en boeken direct een mooie kamer. Dan kan je weekendje weg in Zeeland in onze mooie bed and breakfast beginnen!

Bekijk ook eens: Een nacht weg Zeeland | Bijzonder overnachten Zeeland | Hotel Middelburg Zeeland

+31 6 15950155

email