Een nacht weg in Zeeland

Je wilt een nacht weg naar Zeeland? Even er tussenuit? Dat is een goed idee! Zeeland heeft jou veel te bieden. Voor een ‘last minute’ uitstapje boek je snel jouw overnachting in Zeeland bij In De Drie Koningen. Je vindt ons op de Markt in het hart van het historisch centrum van Middelburg. De ideale plek om eens gezellig uit te gaan en te winkelen. Je stapt de deur uit en staat meteen tussen de gezellige terrasjes en uitstekende restaurants!

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Lekker slapen tijdens een nacht weg naar Zeeland

Bij In De Drie Koningen wachten sfeervolle en met zorg ingerichte kamers op jou. Je hebt de keus uit de nostalgische ‘That Seventies room, ‘de Gouden Parel’ of ‘de sfeervolle Stadsloft. Onze nieuwste kamer ‘De Gouden Parel’ is voorzien van mooie details, en vanuit deze kamer heb je een schitterend uitzicht op het rijkelijk versierde stadhuis. Onze authentiek ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien.

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Zeeland, provincie met vele toeristische mogelijkheden

Middelburg heeft je in alle jaargetijden veel te bieden. Het is een ideale bestemming voor enkel een nacht weg in Zeeland, lang weekend of een korte vakantie in eigen land. De stad bezit meer dan 1100 monumenten, mede dankzij het rijke VOC-verleden van de stad. En dan zijn er natuurlijk de brede Zeeuwse stranden die op 15 minuten rijden van de Zeeuwse hoofdstad op je liggen te wachten.

Neem direct contact met ons op

Wil jij eens even wat anders en een nacht weg naar Zeeland? Bel gerust even of reserveer online. Wij hopen je snel te verwelkomen. Je bereikt ons op het telefoonnummer 06-15950155. Wij bekijken dan de mogelijkheden en boeken een mooie kamer voor jou en je reisgezelschap.

Bekijk ook eens: Overnachting Middelburg | Bijzonder overnachten Zeeland | B&B Middelburg

+31 6 15950155

email