Een mooi hotel in Middelburg, Zeeland

Wil je een paar daagjes naar een hotel in Middelburg, Zeeland, op een toplocatie midden in het centrum, en dat zeer betaalbaar? Daarvoor ga je naar In De Drie Koningen aan de Markt, op steenworp afstand van het indrukwekkende stadhuis van Middelburg. Zo ga je lekker even weg uit de dagelijkse sleur. Je verblijft midden tussen de vele restaurants en gezellige terrasjes; de gezelligheid ligt voor de deur.

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

In ons hotel in Middelburg, Zeeland, beslis je zelf

Wil je een ontbijt of profiteer je liever van de restaurants in de omgeving? Jij beslist. Je kunt zelfs gebruikmaken van een volledig ingerichte gezamenlijke keuken. Jij kiest de kamer die het best bij jou past. De ‘That Seventies room is een nostalgische kamer, ingericht met authentieke meubels en details uit de jaren ‘70. Ook als je voor de sfeervolle ‘Stadsloft kiest, maak je een kleine reis door de tijd naar vervlogen tijden. Alle kamers van ons hotel in het centrum hebben uitzicht op het prachtige, in laatgotische stijl gebouwde stadhuis van Middelburg. Ben je helemaal weg van dit unieke uitzicht? Het kan zelfs nóg beter, want onze nieuwste kamer ‘De Gouden Parel’ is gelegen recht tegenover het schitterende stadhuis, waardoor je optimaal geniet van de unieke versierselen. Dit doe je bijvoorbeeld in het gezellige zitje, of op het schitterende gedeelde dakterras. Je kunt hier bijvoorbeeld gezellig eten, nadat je eerst samen gekookt hebt in de gedeelde keuken. 

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

In Middelburg in een hotel in het centrum: op Walcheren verveel jij je nooit

Reserveer je jouw verblijf in ons hotel in het centrum van Middelburg, Zeeland, dan hebben wij veel tips om er op uit te gaan. Middelburg was honderden jaren geleden VOC-handelsstad en wordt ook wel ‘Klein Amsterdam’ genoemd. Het heeft een zeer rijke historie en dat zie je terug in de meer dan 1100 monumenten die de stad telt.  Op Walcheren is eigenlijk alles dichtbij. De brede Zeeuwse stranden zijn er zowel voor de rustzoekers als actievelingen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de krekengebieden. Zoek alle mooie plekjes eens op!

Neem contact op met ons hotel in Middelburg in Zeeland

Heb jij plannen om er even uit te zijn? Boek dan nu online ons hotel in het centrum van Middelburg, Zeeland. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen op 06-15950155. Wij reserveren dan een mooie kamer voor je, zodat je optimaal geniet van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Bekijk ook eens: Luxe bed and breakfast Zeeland | Bed and Breakfast Middelburg-centrum | Accommodatie Middelburg

+31 6 15950155

email