Bijzonder overnachten in Zeeland

Wil je een weekendje weg of een korte vakantie en daarbij bijzonder overnachten in Zeeland? Dat is genieten van het leven! In Zeeland heb je vele mogelijkheden om te overnachten, maar wat dacht je van speciale overnachtingen in Zeeland? In de hoofdstad Middelburg; midden in het centrum met alle restaurants en gezellige terrasjes voor de deur. Klink goed toch?

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Kies voor echt bijzonder overnachten in Zeeland

Je hebt de keuze uit de unieke ‘Gouden Parel, een knusse ‘That Seventies’ room of de sfeervolle ‘Stadsloft. Vanuit jouw kamer loop je direct de Markt op, met zijn gezellige terrasjes en restaurants. Ideaal voor een gezellige avond na een dagje op het strand of shoppen in de vele winkeltjes. Daarna ga je een van de meest speciale overnachtingen in Zeeland tegemoet.

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Overnachten in Zeeland op het mooiste plekje van Middelburg

Bij In De Drie Koningen doen we er alles aan om van jouw overnachting een van de meest speciale overnachtingen in Zeeland te maken. Je verblijft op een van de mooiste plekjes in het historische centrum van Middelburg. Je hebt uitzicht op het indrukwekkende stadhuis van Middelburg. Vanuit ‘De Gouden Parel’ heb je direct zicht op dit unieke gebouw. Het is een imposant bouwwerk in laatgotische stijl, dat je overigens ook van binnen kunt bewonderen tijdens een van je speciale overnachtingen in Zeeland.

Zeeland vakantieland

Er is het hele jaar door genoeg te beleven in Zeeland. De hoofdstad Middelburg heeft een rijke historie. De vele grachtenpanden herinneren aan het roemrijke verleden van deze stad. ‘Klein Amsterdam’ wordt Middelburg ook wel genoemd. De provincie Zeeland biedt vele mogelijkheden om ‘er even uit’ te zijn en de batterijen op te laden. Gezellig met z’n tweetjes een lang en wellicht romantisch weekend boeken en bijzonder overnachten in Zeeland; wie wil dat niet? Boek dus snel een van de speciale overnachtingen in Zeeland.

Boek nu jouw speciale overnachting in Zeeland

Wil jij eens bijzonder overnachten in Zeeland? Reserveer dan nu bij In De Drie Koningen via 06-15950155 of stuur een e-mail. Je beleeft dan een fijne vakantie in het mooie Zeeland, midden in Middelburg, op het mooiste plekje van de stad.

Bekijk ook eens: Luxe bed and breakfast Zeeland | Een nacht weg Zeeland | Hotel Middelburg Zeeland

+31 6 15950155

email