Luxe bed and breakfast in Zeeland

Ontsnap uit de dagelijkse drukte en boek een luxe bed and breakfast in Zeeland bij In De Drie Koningen midden in het historische centrum van Middelburg. Een bed and breakfast op Walcheren: een heerlijke plek om eens een rustig weekendje door te brengen. De zeer comfortabele kamers en het heerlijke ontbijt laten je vanzelf even alle zorgen vergeten. Een luxe bed and breakfast op Walcheren in Zeeland zou eigenlijk bij iedereen op de bucketlist moeten staan.

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Deze luxe bed and breakfast in Zeeland is sfeervol en uniek

In De Drie Koningen vind je in het hartje van het historische centrum van Middelburg. Dit is een toplocatie! Je verblijft in de sfeervolle ‘Stadsloft’ of in de nostalgisch ingerichte ‘That Seventies room. Vanuit de kamers heb je uitzicht over de gezellige pleinen en het zeer indrukwekkende, in laatgotische stijl gebouwde, stadhuis. Je geniet helemaal van dit uitzicht vanuit ‘De Gouden Parel, recht tegenover het statige, rijkversierde stadhuis. Deze kamer is volledig van alle gemakken voorzien, zodat je ultieme privacy hebt. Je kunt hier namelijk gebruikmaken van een gezellig zitje, en samen met de andere gasten in onze bed and breakfast deel je een ruim dakterras en een keuken die van alle gemakken voorzien is. Hou je van gezelligheid? Dan zit je hier goed. Als je de deur uit loopt sta je direct tussen de gezellige terrasjes en restaurants op de Markt. Wil je hier ook van genieten, boek dan snel onze bed and breakfast op Walcheren!

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Begin de dag bij een luxe bed and breakfast in Zeeland

Een heerlijk ontbijt is een goed begin van de dag. Na genoten te hebben van het ontbijt, wandel je door het gezellige historische centrum van Middelburg. Vanwege het VOC-verleden en de mooie grachten wordt Middelburg ook wel ‘Klein Amsterdam’ genoemd.  Als je langs de gracht flaneert en door de gezellige winkelstraatjes loopt, krijg je direct het vakantiegevoel. In winkelstraatjes zoals de Sint Janstraat en Langeviele, vind je een mix van leuke winkeltjes, boetiekjes en delicatessenzaken. Vanuit het centrum van Middelburg ben je in 15 minuten met de auto bij een van de Zeeuwse stranden. Op de brede stranden van Walcheren kun je ’s zomers en ’s winters lekker uitwaaien en romantische lange wandelingen maken. Nóg een reden om op Walcheren een bed and breakfast te boeken!

Boek nu een luxe bed and breakfast in Zeeland

Heb je er al een beetje zin in gekregen? Boek dan nu per telefoon: 06-15950155, per e-mail of reserveer nu direct online. Tot snel in onze mooie accommodatie in het prachtige centrum van de Zeeuwse hoofdstad. Wij ontvangen je graag in onze luxe bed and breakfast in Walcheren.

Bekijk ook eens: B&B Middelburg | Bed and breakfast Middelburg-centrum | Weekendje weg Zeeland B&B

+31 6 15950155

email