Boek jouw accommodatie in Middelburg

Een sfeervolle luxe accommodatie in Middelburg vind je bij In De Drie Koningen. Onze accommodatie is gelegen in het hartje van het historische centrum, waar gezelligheid geen tijd kent. De accommodatie in Middelburg is omgeven door gezellige terrasjes en goede restaurants. Ideaal voor een of meer luxe overnachtingen.

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Een sfeervolle accommodatie in Middelburg

Onze accommodatie in het centrum van Middelburg is zeer gezellig. De kamers zijn met zorg ingericht en stralen een gezellige sfeer uit. In de ‘That Seventies room ga je even terug in de tijd. De kamer is ingericht met authentieke meubels, details en decorbehang uit de jaren ‘70. Vanuit de Seventies room heb je uitzicht op het indrukwekkende stadhuis van Middelburg. Ook de sfeervol ingerichte ‘Stadsloft’ kijkt uit op het stadhuis en het gezellige winkelgebied. De houten balken, natuurlijke kleuren en authentieke details uit lang vervlogen tijden geven deze accommodatie een warme uitstraling. Recht tegenover het stadhuis ligt ‘De Gouden Parel’, onze unieke kamer die van alle gemakken voorzien is, zoals een zitje, een gedeelde keuken en een gedeeld dakterras. Daarnaast is deze kamer modern, maar toch sfeervol ingericht, met authentieke details.

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Uitstapjes op Walcheren

Behalve deze mooie centraal gelegen accommodatie in Middelburg heeft Walcheren nog veel meer te bieden, waaronder:

  • De brede en schone Zeeuwse stranden.
  • Het kasteel Westhove in Oostkapelle met het Terra Maris museum.
  • Het duin- en natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder.
  • De krekengebieden waar natuurliefhebbers graag naartoe gaan.

Boek nu een sfeervolle accommodatie in Middelburg

Wil jij ook de gezelligheid van Middelburg en de schoonheid van Walcheren eens beleven? Reserveer dan online of bel ons op: 06-15950155. Je kunt ook een e-mail sturen. Wij hopen je snel te verwelkomen.

Bekijk ook eens: Goedkoop overnachten in Middelburg| Hotel Middelburg Zeeland | Een nacht weg Zeeland

+31 6 15950155

email