Goedkoop overnachten in Middelburg

Het leven is al duur genoeg en goedkoop overnachten in Middelburg is natuurlijk een aantrekkelijke optie als je er eens even tussenuit wilt. Boek jij jouw overnachting bij In de Drie Koningen, dan overnacht je goedkoop en overnacht je tevens op een van de mooiste plekjes van de provincie Zeeland. Je verblijft namelijk midden in het historisch centrum van de hoofdstad van Zeeland.

boek jouw bijzondere overnachting

⚘ Bijzondere ervaring

⚘ Midden in het centrum

⚘ Gezellige terrasjes voor de deur

Goedkoop overnachten op een fantastische plek in Middelburg

Onze luxe B&B is gelegen aan de oergezellige Markt van Middelburg, in de schaduw van het indrukwekkende stadhuis. Loop je naar buiten, dan sta je direct midden tussen de gezellige terrasjes en goede restaurants. Het maakt niet uit of je de sfeervolle ‘Stadsloft of de nostalgische ‘That Seventies room, of ‘de Gouden Parel’ boekt, je hebt vanuit jouw accommodatie altijd een fantastisch uitzicht op de gezellige pleinen en het in laatgotische stijl gebouwde stadhuis. Dit geldt helemaal voor ‘De Gouden Parel, die recht tegenover het stadhuis is gelegen. Deze kamer is daarnaast voorzien van unieke details, zoals prachtig fotobehang en een unieke spiegelkapstok. In het zitje kun je gezellig samen eten of lekker uitrusten na een mooie dag in de schitterende omgeving van Middelburg.

De inrichting van de Gouden Parel
De inrichting van de That Seventies Room
De inrichting van de Stadsloft

Hier krijg je waar voor je geld

Goedkoop overnachten in Middelburg moet niet ten koste gaan van een aantrekkelijk verblijf. Bij In de Drie Koningen heb je een zeer gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je overnacht in een van de luxe, sfeervol ingericht kamers op een toplocatie.

Boek nu jouw overnachting in Middelburg

Goedkoop overnachten in Middelburg is gemakkelijk. Je belt ons gewoon op 06-15950155 of je stuurt ons een e-mail. Wij hopen je snel bij In De Drie Koningen te verwelkomen! Zo kun jij ook voor een lage prijs genieten van al het moois dat Zeeland en Middelburg te bieden hebben.

Bekijk ook eens: Accommodatie Middelburg | Overnachting Middelburg | B&B Middelburg

+31 6 15950155

email